Egy nap, ahol megismerkedhetsz a foszlós kalács tészta alapjaival, elsajátíthatsz különféle fonási technikákat és megismerkedhetsz a hosszú érésű kalács tésztával.
Az alapanyagoktól kezdve, egészesen a sütésig megmutatjuk mire érdemes figyelni 👀
Kovászos kenyér mellett készítjük, viszont egyedi kérés esetén – csapatépítő vagy kisebb csoport számára – külön álló tematikaként is elindítjuk. Ezzel kapcsolatban keress minket az info@pinchbakery.hu e-mail címen.





Mi vár Rád a workshopon? 🫵
- Minden fontos mozdulatot és technikát élőben láthatsz, hogy biztosan elsajátítsd a kalács készítésének alapjait. Mindenki egyénileg készít egy kalácsot.
- Készülünk gyakorló tésztával, így a workshop ideje alatt, végig lesz lehetőséged begyakorolni a fonásokat.
- Az alapanyagoktól egészen a sütésig átveszünk minden fontos tényezőt. Előtérbe helyezzük azt, hogy mire érdemes figyelni és milyen hibák merülhetnek fel.
- Minden felmerülő kérdésedre választ kapsz, viszont, ha a workshop után még maradt benned, akkor később is felteheted azokat nekünk e-mailen keresztül.
Mit hozz Magaddal, hogy teljes legyen az élmény?
- Egy tárolót vagy edényt, amiben a kisült kalácsot haza tudod vinni
- Kötényt, ha nem szeretnél lisztes lenni – opcionális
- Befőttesüveget, ha szeretnél kovászt vinni – a kalács élesztővel készül, viszont hosszú érésű
Mit tartalmaz az ár?
- A szükséges alapanyagokat és eszközöket
- Az aznap alkalmazott recepteket nyomtatott formában – igény esetén
- Az elméleti anyagot PDF formában
- Egész napra különféle finom falatokat és italokat – kávé, tea, szűrtvíz
- Két tapasztalt pék segítségét 💪
📅Időpont és helyszín📍
Most, hogy mindent tudsz, nincs mást hátra, mint jelentkezni 🫰