Reggelente kevés dolog esik jobban, mint egy frissen sült, vajas leveles tésztából készült péksüti.
Mondjuk egy croissant, jó sok vajjal és lekvárral. Ugye, máris megéheztél? 😋 Ha van kedved, akár otthon is nekiláthatsz – nem is olyan bonyolult, mint gondolnád. 😉




Mi vár Rád a workshopon? 🫵
Minden fontos mozdulatot és technikát élőben láthatsz, hogy biztosan elsajátítsd a croissant készítésének alapjait. Mindenki egyénileg behajt egy tésztát, melyet otthon formáz és süt meg.
Egy már előre behajtott tésztán tudod gyakorolni a formázást, kelesztést és a sütést.
Az alapanyagoktól egészen a sütésig átveszünk minden fontos tényezőt (egyedül a tészta dagasztás marad ki). Megmutatjuk milyen hibák fordulhatnak elő és ezeket, hogyan tudod megelőzni vagy javítani.
Minden felmerülő kérdésedre választ kapsz, viszont, ha a workshop után még maradt benned, akkor később is felteheted azokat nekünk e-mailen keresztül.
Mit hozz Magaddal, hogy teljes legyen az élmény?
Egy tárolót vagy edényt, amiben a kisült croikat haza tudod vinni – kb. 10 db
Kötényt, ha nem szeretnél lisztes lenni – opcionális
Egy dobozt, amiben a behajtott tésztát tudod elvinni – kb. 1 kg
Jókedvet és a kíváncsiságodat 😃
Mit tartalmaz az ár?
A kisült péksüteményeket, amiket aznap készítettél
A behajtott leveles tésztát
Az aznap alkalmazott recepteket – igény szerint nyomtatott formában
Az elméleti anyagot PDF formában
Egész napra finom falatokat és különféle italokat
Két tapasztalt pék segítségét 💪