A legtöbben elkezdtünk odafigyelni tudatosan a táplálkozásunkra, így akár benned is felmerülhetett a kérdés, hogy miképp válhat egy kenyér egészségessé. Nem kell messzire menned, hogy megtaláld a választ. Mi segítünk benne és sok minden másban is.
Ezen a workshopon megismerkedhetsz a különféle lisztekkel, azok felhasználási módjával. Ha bátortalan kovászoló és kenyér sütő voltál, akkor a segítségünkkel már egy biztos tudással távozhatsz.
De, hogyan néz ki nálunk egy nap? Hadd mutassuk meg Neked! 😉
Rövid bemutatkozás után elkezdjük dagasztani a tésztát, majd a fázisok között sor kerül a kovász etetésére, a plusz sütemények formázására (mindig van valami extra, elvégre az mindig jó 😁). Dagasztás után, a hajtogatások közötti időben, végigvesszük a tésztakészítéshez szükséges elméleti tudnivalókat a kovász elkészítésétől a kenyér formázásán át egészen a sütésig.
Ezen felül kedveskedünk Neked különféle finomságokkal, melyek garantáltan nem hagynak üres hassal/pocakkal távozni.
Természetes a napi folyadék utánpótlásra is figyelünk, így tea, szűrt víz és kávé egész nap a rendelkezésedre áll.
Amit még biztosítunk számodra és az ár tartalmazza:
1 db vekni formájú szakajtó
PDF formában az elméleti anyag (igény esetén nyomtatott verzióban)
Receptúrák
Az általad készített kenyér, amelyet otthon fogsz tudni kisütni
A sütemény, amelyet aznap készítettünk
A kovász, amellyel aznap dolgoztál
Két tapasztalt pék segítsége
Amivel érdemes készülnöd, amikor eljössz hozzánk:
Konyharuhát a szakajtóba
Egy tárolót, amiben a kisült finomságokat haza tudod vinni
Kötényt (opcionális)
Befőttesüveg a kovásznak
Jókedvet és tanulási vágyat
